Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajné auto zrazilo v Trebišove cyklistku
Zdielať na
Krimi

Policajné auto zrazilo v Trebišove cyklistku

TREBIŠOV / V Trebišove auto mestskej polície zrazilo cyklistku. S ťažkými zraneniami nohy ju previezli do nemocnice. Polícia už celý incident vyšetruje.

"S mestskými policajtmi som sa stretala tak oproti. Počkala som, nech oni prejdú. Ukázala som znamenie s rukou vľavo, že odbočujem vľavo," opisuje incident

Vodič - mestský policajt začal na rovnom úseku cesty odrazu cúvať. Nevšimol si pri tom odbočujúcu cyklistku a narazil do nej.

Policajt so svojím kolegom vystúpili z auta v snahe pomôcť  na zemi ležiacej cyklistke. "Policajt tvrdil, že ma nevidel," hovorí Mária.

Štyridsaťdva dní

Žena utrpela vážne zranenia nohy a hospitalizovali ju na úrazovke.

"Pacientka k nám bola privezená so zlomeninou členka. Podrobila sa operačnému zákroku. Jej stav je v súčasnosti stabilizovaný a predpokladaná doba liečby je zhruba 42 dní," potvrdil primár oddelenia úrazovej chirurgie nemocnice s poliklinikou v Trebišove Igor Babuľák.

Ospravedlnil sa

Vec už vyšetruje polícia. "U oboch účastníkov dopravnej nehody požitie alkoholu zistené nebolo. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Policajt, ktorý Máriu zrazil, ju osobne navštívil v nemocnici a ospravedlnil sa jej.

Polícia bližšie okolnosti nehody vyšetruje. Policajt ale do ukončenia šetrenia
nebude pôsobiť ako vodič v autohliadke.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Najčítanejšie správy