Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Zlodej vykradol motorest. Bral kolená, uhorky aj maslá
Zdielať na
Krimi

Zlodej vykradol motorest. Bral kolená, uhorky aj maslá

TRENČIANSKA TEPLÁ / Policajti pátrajú po mužovi, ktorý vyčíňal v motoreste v Trenčianskej Teplej (okres Trenčín). Zlodeja nezaujímali elektronika, peniaze či náradie. Prvoradé boli pre neho zásoby jedla a pitia.

Zlodej sa vlámal do motorerstu v noci. V tme si svietil baterkou, pri jeho čine ho snímali bezpečnostné kamery. Do budovy sa dostal cez plastové dvere terasy. "Keď som prišiel, tak horný zámok ešte držal. To znamená, že sa preplazil medzerou dole a potom tu chodil ako kráľ," uviedol majiteľ motorestu.

Elektronika ho nezaujímala

Zlodej strávil v motoreste štyri hodiny. Majiteľ podľa svojich slov mal v motoreste novú wapku či hi-fi vežu. To ale zlodeja nezaujímalo. "Prišiel na nákup ako do nejakého obchodu a chodil si a nakupoval," dodáva majiteľ motorestu.

Okrem alkoholu ukradol 5 kilogramov pečených bravčových kolien, syry, bryndzu ale aj čerstvú zeleninu, smotanu či korenie. "V chladničke bolo šesť uhoriek. Štyri zobral, dve mi nechal. Boli tam štyri bylinkové maslá - dve si zobral, dve mi nechal," dodáva majiteľ motorestu.

"Z vnútorných priestorov zobral alkohol a potraviny, pričom spôsobil celkovú škodu vo výške 2 300 eur," uviedol policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička.

Zlodejovi hrozí za krádež dvojročné väzenie. Trenčianski policajti jeho totožnosť nepoznajú a prosia o pomoc verejnosť.

Pozrite si reportáž Ľuba Trautenbergera:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy