Polojasno
20°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Nehoda pri Michalovciach, účastníkom bolo aj bábätko
Zdielať na
Krimi

Nehoda pri Michalovciach, účastníkom bolo aj bábätko

POZDIŠOVCE/TRHOVIŠTE / Medzi obcami Pozdišovce a Trhovište (okres Michalovce) pre poruchu odstavili kamión. Jeden z vodičov ho začal obiehať, druhý si ho ale zrejme nevšimol. Nasledoval náraz, po ktorom zostali zdemolované tri vozidlá. V jednom z nich sa sa viezlo len 18-mesačné bábätko.

V jednom z osobných áut sa viezla česká rodina s malým dievčaťom. Namierené mali k príbuzným. "Obchádzali sme kamión a ten za nami zrejme nedobrzdil a vrazil do nás," uviedla spolujazdkyňa jedného z áut.

"Trebišovčan z dôvodu nedodržania bezpečnostnej vzdialenosti a nesledovania situácie narazil do pred ním idúceho osobného auta," uviedla hovorkyňa košickej krajskej polície Jana Mésarová.

Vpálil do kamióna

Za volantom druhého auta sedel 37-ročný Trebišovčan. Auto s trojčlennou posádkou, ktoré pred ním obiehalo odstavený kamión si zrejme nevšimol a vrazil do jeho bočnej časti.

Silný náraz ho následne odhodil a vpálil rovno do kamióna. Celá predná časť Kie zostala po zrážke totálne zdemolovaná. Zakrátko boli na mieste všetky záchranné zložky. Všetci pasažieri boli už mimo vozidiel.

Ľahké zranenia

Trebišovčana museli záchranári ošetriť a následne ho previezli do nemocnice. Podľa zistení reportérky Andrey Grigovskej utrpel ľahšie poranenia. "Pacient bol ošetrený ambulantne," uviedol hovorca siete nemocníc na východnom Slovensku Tomáš Kráľ. Česká rodina ani vodič kamiónu sa pri nehode nezranili.

Pozrite si reportáž Andrey Grigovskej:

Zdielať na

Súvisiace články