Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jozef nezdvíhal telefón, našli ho mŕtveho s ranou v hlave
Zdielať na

Jozef nezdvíhal telefón, našli ho mŕtveho s ranou v hlave

NITRA / Záhadnú smrť 43-ročného muža vyšetrujú v Nitre. Nehybné telo našiel v byte na sídlisku Klokočina kamarát, ktorý prišiel na návštevu. Mŕtvy Jozef mal na hlave podozrivú ranu.

Kamarát prišiel k 43-ročnému Jozefovi do bytu na 3. poschodí a naskytol sa mu pohľad, na ktorý nikdy nezabudne. Muža našiel bez známok života. "Išiel na návštevu, lebo nezdvíhal telefón," opisuje suseda. Nehybné telo ležalo podľa informácií televízie JOJ na toalete.

Spočiatku to vyzeralo, že pôjde o náhle úmrtie. Pri obhliadke sa, ale ukázalo, že nebohý má na hlave tržnosečnú ranu.

Otvorená hlava

"Sused zomrel, ale viac nevie. Vraj mal otvorenú hlavu," dodáva ďalšia suseda.

Po tomto podozrení policajti na mieste zaisťovali stopy niekoľko hodín. Čo sa mohlo mužovi stať, si nikto nevie vysvetliť. Kamarát, ktorý ho našiel, o tom nedokázal hovoriť.      

Dno pohára

Podľa susedov v byte žil Jozef sám a nič podozrivé si nevšimli. Niektorí tvrdia, že sa rád pozrel na dno pohárika, ale hovoria o ňom, že bol k nim slušný a nerobil žiadne problémy.

Presná príčina mužovej smrti, ako aj to či mu nikto na druhý svet pomohol   polícia stále vyšetruje. Všetko by malo byť jasné až po nariadenej pitve. "Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestný čin zabitia," informuje hovorkyňa policajného zboru Renáta Čukáková.

Na mieste tragédie bola redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy