Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda pri Prešove. Dve tínedžerky (†16,†18) zahynuli
Zdielať na
Krimi

Tragická nehoda pri Prešove. Dve tínedžerky (†16,†18) zahynuli

PREŠOV / Vo štvrtok popoludní sa na východe Slovenska stala tragická dopravná nehoda. Neprežili ju dve mladé ženy, jeden muž sa zranil. Informáciu potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Smrteľná nehoda sa stala pri obci Bzenov v okrese Prešov.

Za volantom osobného auta sedela mladá 18 ročná vodička. Na mieste spolujazdca ďalšie, iba o dva roky mladšie dievča. Obe boli po náraze zakliesnené v aute.

"Ja som volal záchranku, ale už bolo neskoro," hovorí svedok nehody.

Mladé dievčatá, zakliesnené na predných sedadlách, sa hasičom podarilo vyslobodiť z havarovaného auta. Už po ich príjazde na miesto zásahu nejavili známky života.

TV JOJ

Tragická jazda

Dopravná nehoda má mimoriadne tragické následky - vyžiadala si dva ľudské životy. "Mladé ženy vo veku 16 a 18 rokov na mieste nehody podľahli zraneniam," potvrdil Džobnik.

Celú tragédiu videl na vlastné oči svedok, ktorého mladá vodička za volantom auta predbiehala. Videl, ako auto s trojčlennou posádkou  vyletelo z cesty a skončilo v priekope.

"Išli dosť rýchlo, obiehali mňa a možno aj kamión," hovorí.  

TV JOJ

"Podľa predbežných informácií vodička pri predbiehaní nezvládla riadenie. Okolnosti a príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodal Džobanik.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Najčítanejšie správy