Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dôchodkyňu prepadol v dome muž, vyhrážal sa jej smrťou
Zdielať na

Dôchodkyňu prepadol v dome muž, vyhrážal sa jej smrťou

LEVICE / Sedemdesiatštyriročnú dôchodkyňu prepadol vo vlastnom dome lupič. Stalo sa to v Leviciach. Do domu vtrhol s pištoľou v rukách a šokovanej žene sa vyhrážal zabitím. Chcel od nej peniaze, ktoré nakoniec aj dostal. Dôchodkyňu pri odchode dokonca v dome zamkol.

Lupič preskočil oplotenie a cez vchodové dvere, ktoré boli otvorené, sa dostal do domu. Dôchodkyňu prekvapil v kuchyni. "Ja som umývala riad a on sa otočil a on bol mi za chrbtom, potichu sem prišiel," opisuje prepadnutá žena Gizela.

Žena bola doma sama, manžel odbehol do vinice. Keď sa obzrela, zažila šok. Lupič v rukách držal zbraň a na pani Gizelu ňou mieril, pritom neustále kričal. Žena zobrala do rúk peňaženku a mužovi dala 40 eur. To sa mu však málilo. 

Zamknutá v dome

"Dala som mu 50 eur, nebol spokojný a vytrhol mi peňaženku. Zobral všetko čo tam bolo. Okolo 200 eur tam mohlo byť," opisuje Gizela. Dôchodkyňu, ktorá má problémy s kĺbmi a chodí  pomocou barlí, následne  lupič surovo vtiahol do spálne, dom zamkol a zmizol v uliciach. Cestou stratil aj 40 eur.

Po lupičovi polícia pátra, ak by ste vedeli poskytnúť akékoľvek informácie zavolajte na číslo 158.

Na mieste bola redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy