Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vážna dopravná nehoda na diaľnici D2, jeden cestujúci zomrel
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda na diaľnici D2, jeden cestujúci zomrel

MALACKY / Malackí hasiči práve zasahujú na diaľnici D2. Na 33. kilometri v smere z Lozorna do Malaciek sa stala dopravná nehoda. Zranilo sa päť ľudí, jeden človek následkom zranení podľahol.

Diaľnica bola podľa bratislavských hasičov uzavretá v smere z Lozorna do Malaciek z dôvodu pristátia vrtuľníka Zdravotnej záchrannej služby.

Mladíci smerovali na dovolenku do Nemecka. K sebe domov ich viezol 19-ročný vodič, najmladší člen posádky vozidla. Zatiaľ z nezistených príčin auto skončilo mimo cesty.

Auto sa prevrátilo

Vozidlo sa v priekope prevrátilo na ľavú stranu. Spolujazdec (22), ktorý sedel za vodičom, bol na mieste mŕtvy, ostatní štyria pasažieri sa zranili ľahko.

"Aj napriek úsiliu záchranárov 22-ročného muža resuscitovať, muž zraneniam podľahol," uviedla bratislavská krajská hovorkyňa Tatiana Kurucová. Ostatných zranených transportovali do nemocníc.

Vodič vyviazol s poraneným prstom. Spolujazdec mal podozrenie na úraz krčnej chrbtice a ďalší utrpeli šok.

Diaľnica bola neprejazdná

Z dôvodu nehody sa tvorili kolóny. Diaľnica bola na nevyhnutne potrebný čas uzavretá. "Cesta bola sprejazdnená od štvrť na jednu popoludní," uviedla hovorkyňa bratislavských krajských policajtov Tatiana Kurucová.

Policajti u vodiča nezistili prítomnosť alkoholu. Spôsobená škoda bola odhadnutá na 4000 eur.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy