Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nezvestného Tibora (†37) našli v Hrone, utopil sa
Zdielať na

Nezvestného Tibora (†37) našli v Hrone, utopil sa

TLMAČE / V Tlmačoch (okres Levice) v rieke Hron našli utopeného muža. Telo bolo zachytené vo vode pod mostom, z rieky ho vytiahli hasiči. Tibor odišiel z domu ešte v pondelok, odvtedy bol nezvestný.

Hasiči aj polícia si všimli, že telo muža je zachytené na bielej šnúre. Na takej, ktorí sa používa na vešanie bielizne. Telo bolo v blízkosti brehu, pomocou člna ho hasiči dostali von.

"Na vodnú hladinu bol spustený nafukovací gumený čln, pomocou ktorého bola osoba zvesená," uviedol riaditeľ levických hasičov Branislav Štefanický.

Zachytený na pilieri

Otom, že pod mostom je nehybné telo muža netušili ani rybári, ktorí boli v blízkosti. Tí si vôbec nič nevšimli kým neprišla polícia. "Tam bolo zachytené na druhom pilieri," opisuje svedok.

Už zakrátko policajti zistili, že utopeným mužom je 37-ročný Tibor z Tlmáč. Podľa informácií TV JOJ odišiel ešte v pondelok večer z domu.

Vo vode niekoľko hodín

Aj podľa lekára vo vode mohol byť už niekoľko hodín. "Cudzie zavinenie predbežne lekárka vylúčila a bola nariadená pitva," uviedla nitrianska krajská hovorkyňa Renáta Čuháková.

Všetko nasvedčuje tomu, že muž spáchal samovraždu. Špagát priviazal o most a odtiaľ skočil do vody. Tibor mal podľa informácií TV JOJ problémy s alkoholom a mal podstúpiť liečenie v Hronovciach.

Podľa ľudí, ktorí ho poznali ho zrejme toto priviedlo k tomu, aby si siahol na život.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy