Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nehoda v Kráľovej Lehote: auto s mladou posádkou narazilo do betónového múru
Zdielať na

Nehoda v Kráľovej Lehote: auto s mladou posádkou narazilo do betónového múru

KRÁĽOVA LEHOTA / Partia mladých ľudí v noci z pondelka na utorok havarovala medzi Malužinou a Kráľovou Lehotou. Osobné auto, v ktorom sa viezli, skončilo v odvodňovacom kanáli. Auto zastavil až čelný náraz do betónového mostíka. Napriek tomu mali veľké šťastie.

Dopravná nehoda sa stala v pondelok krátko po polnoci na vjazde do Kráľovej Lehoty. V osobnom aute, ktoré skončilo v priekope pri ceste sedeli 4 mladí ľudia. Za volantom sedela 29-ročná Soňa.

Pri vjazde do obce prešla z dosiaľ presne nezistených príčin do protismeru. "Vodička zišla mimo krajnice do kanála a čelne narazila do betónového mostíka," uviedla žilinská krajská hovorkyňa Jana Baloghová. Pokrčená karoséria uväznila vo vnútri vozidla jeho posádku.

Ťažké zranenia

Obrovským šťastím bolo, že 17-ročná spolujazdkyňa zostala po náraze pri vedomí a duchaprítomne dokázala privolať pomoc. Keďže havarované auto nebolo z cesty vôbec vidieť, problém s presným lokalizovaním tejto nehody mali aj záchranné zložky.

"Pri dopravnej nehode utrpela vodička bližšie nešpecifikované ťažké zranenie. Pri nehode utrpeli zranenia aj ďalší traja spolujazdci," dodala Baloghová.

Zo zdemolovaného auta vystrihli posádku hasiči."Dve mladé ženy vo veku 17 a 29 rokov utrpeli povrchové poranenia v oblasti brucha a panvy. Osemnásťročný muž má zlomeninu stehennej kosti. Tridsaťdvaročný muž si poranil predkolenie," ozrejmuje hovorca záchrannej služby Boris Chmel. 

Všetci štyria skončili v nemocnici. To či vodička šoférovala pod vplyvom alkoholu určí až  rozbor jej krvi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy