Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Peter sa podľa polície vyhrážal príbuznej motorovou pílou, skončil za mrežami
Zdielať na
Krimi

Peter sa podľa polície vyhrážal príbuznej motorovou pílou, skončil za mrežami

JAROVNICE / Dvadsaťsedemročný muž z Jarovníc sa vyhrážal mladej žene krutou smrťou. Podľa polície prišiel k jej domu s naštartovanou motorovou pílou a ukazoval, že jej telo rozreže na kusy.

Ukázalo sa, že mladá žena a muž sú príbuzní. Rodina sa nakoniec pomerila a teraz svorne tvrdia, že sa nič nestalo.

Nevlastná sestra

Peter, ktorý skončil s putami na rukách, podľa polície kričal a vulgárne nadával mladej žene. Podľa príbuzných je to jej nevlastná sestra.

"Peter kopal do dverí chatrče a naštartovanou motorovou pílou sa žene vyhrážal, že ju rozreže. Svojim správaním vzbudil u Marcely dôvodnú obavu o jej život a zdravie," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Peter obvinený z nebezpečného vyhrážania sa priznal, že mal motorovú pílu, no nikomu sa s ňou nevyhrážal. Podľa jeho slov sa s príbuznými pohádala jeho žena a potom sa pobili. "Ja som mal lopatu a jej muž Roman mal sekeru," opisuje Peter.

Skončil za mrežami

Peter skončil v policajnej cele, no jeho žena sa s rozhádanými príbuznými medzitým pomerila. Podľa nich sa vlastne nič nestalo a obvinenie z vyhrážania by najradšej vzali späť.

Obvineného Petra súd poslal za mreže na 6 mesiacov. Tvrdí, že je nevinný. Jeho nevlastná sestra ho vraj obvinila neprávom. "Vymyslela si to. Udala ma, lebo mám podmienku," hovorí obvinený Peter.

Pozrite si reportáž Daniely Jurekovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy