Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Horor pre jeden bozk. Na Alžbetu (20) zaútočil cudzí muž
Zdielať na

Horor pre jeden bozk. Na Alžbetu (20) zaútočil cudzí muž

SNINA / Neznámy muž zaútočil v Belej nad Cirochou na dvadsaťročnú Alžbetu. Vyhrážal sa jej, že ak ho nepobozká, podreže ju. Potom ju zvalil na zem a hrot noža jej pritlačil ku krku.

Alžbeta čakala pred miestnym barom na svojho priateľa, keď na ňu zaútočil úplne neznámy muž. "Najprv sa na mňa zvalil. Buchol ma hlavou do čela a potom na mňa vytiahol nôž," opisuje okamih hrôzy mladá žena.

Alžbeta nedokázala od strachu vydať zo seba ani hlások. Útočník chcel od nej len jedno. "Povedal mi, že mu mám dať pusu. Že ak mu ju nedám, tak ma podreže," pokračuje.

"Muž vybral z púzdra na opasku nôž, ktorý žene priložil ku krku," potvrdzuje prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Nôž bol dlhý 17 a pol centimetra. "Preľaknutá žena ho žiadala, aby s týmto konaním prestal a aby nôž odložil. Muž na to nereagoval," doplnila Migaľová.

"Nevedela som, čo mám robiť. Veľmi som sa bála," priznáva Alžbeta a tvrdí, že agresívneho muža videla prvýkrát v živote.

Záchrana z baru

Pomohla jej až duchaprítomná čašníčka. "Chytila ma čašníčka. Išli sme spolu do kuchyne a tam sme sa zamkli. On ešte búchal do dverí, až kým neprišli policajti," opísala Alžbeta.

Vo veci už koná polícia. "Proti dvadsaťdeväťročnému Sninčanovi vzniesol poverený príslušník obvinenie z výtržníctva," dodala Migaľová.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy