Skoro jasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Vážna nehoda v Košiciach. Mladíci na luxusnom aute vrazili do stromu
Zdielať na

Vážna nehoda v Košiciach. Mladíci na luxusnom aute vrazili do stromu

KOŠICE / V Košiciach sa stala vážna dopravná nehoda. Mladý vodič zišiel z cesty a narazil do stromu. Hasiči a záchranári museli dvoch mladíkov, ktorí vo vozidle sedeli, vyprosťovať. Obaja skončili s ťažkými zraneniami v košickej nemocnici.

Košickí hasiči a záchranári museli z totálne zdemolovaného luxusného Audi A5 vysekávať dvoch mladých Popradčanov, ktorí neďaleko košického centra čelne vrazili do stromu. Za autom nebola žiadna brzdná dráha.

Nad nehodou mnohí krútia hlavami - mladíci s rozbehnutým Audi vyleteli z hlavnej cesty cez priechod pre chodcov a križovali hlavnú cestu do centra mesta. "Vôbec nebrzdil. Podľa mňa to bolo úmyselne," hovorí svedok.

Mladík na sedadle spolujazdca bol pritlačený palubovkou a plechmi. Obaja skončili s ťažkými zraneniami.

"Jeden z mužov utrpel viacero vážnych poranení na celom tele, v dôsledku ktorých podstúpi niekoľko operácií. Druhý mladý muž utrpel veľmi vážne zranenia," potvrdila hovorkyňa univerzitnej nemocnice v Košiciach Ladislava Šustová.

Záhadné BMW

Svedkovia televízii JOJ prezradili, že za Audi išlo čierne BMW, ktoré sa tesne po nehode pri havarovanom aute zastavilo a ihneď odišlo.

Úlomky skla, ktoré vyleteli z rozbitého auta, poškodili aj neďaleko stojace vozidlo. Na oboch autách vznikla škoda za viac ako 15 tisíc eur.

"Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Pozrite si autentické zábery zo záchrannej akcie po nehode mladíkov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy