Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vandali v Humennom. Mladíci skákali po aute, zachytila ich kamera
Zdielať na

Vandali v Humennom. Mladíci skákali po aute, zachytila ich kamera

HUMENNÉ / Keď muž z Humenného svoje auto večer odstavil na parkovisku, určite netušil, že si ho ráno nájde poriadne zničené. Partia mladíkov vyliezla na strechu a kým jedni po nej skákali, ostatní si vystúpenie nakrúcali na mobil. Určite však nepredpokladali, že sú pod drobnohľadom bezpečnostných kamier.

Majiteľ svoje auto odstavil na parkovisku na Sídlisku pod Sokolejom. Ráno naňho čakalo nepríjemné prekvapenie. "Celá predná kapota bola preliačená, auto bolo doškriabané z bokov, predné dvere zahnuté," vymenováva majiteľ auta. Na aute je asi tisíceurová škoda.

Za zničené auto je zodpovedná partia štyroch mužov. Vystrájanie si dokonca kamerovali, no netušili, že oni sami sú pod drobnohľadom bezpečnostných kamier.

Pomôžte nájsť

"Vidno tam štyroch chlapcov, dvaja skáču po aute, dvaja ich kamerujú pritom," opisuje majiteľ auta. Kým jedni vystrájali, iný z partie asi na hodinu odišiel k domov vedľa parkoviska. Keď sa vrátil, nastúpili do vozidla svetlej farby a odišli. Pre auto je príznačné to, že má dve strešné okná.

"Ponúkam slušnú finančnú odmenu za stotožnenie páchateľov," hovorí majiteľ auta.

Ak je vám niektorý z podozrivých povedomý, oznámte to na telefónom čísle 158.

"Páchateľovi hrozí v prípade vypátrania trest odňatia slobody až na jeden rok," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Reportáž o humenských vandaloch pripravila redaktorka Jana Veľasová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy