Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Stanislavovi (62) spájanému s podsvetím hrozí 8 rokov. Pre vyhrážky exmanželke
Zdielať na

Stanislavovi (62) spájanému s podsvetím hrozí 8 rokov. Pre vyhrážky exmanželke

ROVINKA / Susedia 62-ročného Stanislava z Rovinky si vydýchli. Po tom, čo ohrozoval svoju exmanželku zbraňou, čelí už obvineniu. S najväčšou pravdepodobnosťou skončí vo väzbe.

"Videl som, že policajti obkľúčili Stanislavov dom a čakali nejaké komando, ktoré potom vniklo dovnútra a vybrali ho. On bol problémový sused. Chodili sem za ním všelijaké indivíduá s vyholenými hlavami a v podstate s nikým sa nebavil. A keď, tak robil zle susedom," hovorí jeden zo susedov.

V agresorovom rodinnom dome museli zasahovať policajti, keďže sa v ňom ozbrojený muž zabarikádoval. Krátko predtým sa podľa svedkov s pištoľou vyhrážal bývalej žene v neďalekej Dunajskej Lužnej.

Až osemročný trest

"Vyšetrovateľ mu vzniesol obvinenie zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a prečinu nebezpečného vyhrážania sa voči Stanislavovi z okresu Senec," uviedol bratislavský krajský hovorca Michal Szeiff.

V prípade dokázania viny mu hrozí trest od troch do ôsmich rokov.

Podľa výpisu z obchodného registra mal obvinený Stanislav v 90. rokoch veľmi blízko k skupine známej ako Takáčovci. V roku 1998 nakrátko prevzal konateľstvo v už zrušenej firme po Ivovi Ružičovi, či zavraždenom údajnom bossovi Jozefovi Surovčíkovi.

Stanislav sa po príchode policajtov zabarikádoval v dome, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy