Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ženy obvinili Miloša (22) z obťažovania: Močil na nás, tvrdia
Zdielať na

Ženy obvinili Miloša (22) z obťažovania: Močil na nás, tvrdia

BRATISLAVA / Miloš (22) prenasledoval v Bratislave osamelé mladé ženy a močil na ne. Policajti ho po dvoch týždňoch chytili a momentálne je vo väzbe. Po medializácii prípadov sa ozývajú ďalšie ženy, ktoré mladíka obviňujú z obťažovania.

Na polícii bola v tomto prípade vypovedať aj Lucia. Pre TV JOJ opísala nepríjemný zážitok.

"Čakala som na zastávke, keď ku mne pristúpil mladý chalan. Prihovoril sa mi, odpovedala som mu a ďalej som mu nevenovala pozornosť. Potom sa na mňa vymočil a utiekol," spomína.

Incident ju nepoznačil, no nepríjemný pocit má stále. "Určite to bolo nepríjemné, lebo človek v takej situácií nevie ako zareagovať," potvrdzuje.

Obvinený Miloš podľa našich informácií Luciu obťažoval potom, ako s neznámym predmetom udrel do chrbta a rebier inú ženu. Tá chcela z miesta utiecť, ale spadla na zem. Miloš ju dobehol a vymočil sa na ňu.

Mladé obete

Neskôr nasledoval ďalší skutok. Miloš si podľa zistení TV JOJ vyhliadol a prenasledoval pätnásťročné dievča.

Aj v tomto prípade, keď sa dostal do jej blízkosti, vytiahol svoj pohlavný úd. Vymočil sa jej na nohavice a na tašku, ktorú mala prevesenú cez rameno.

Podobný scenár sa mal odohrať aj v blízkosti tenisových kurtov v Bratislave - objektom bola opäť mladá žena.

Policajti v deň tretieho skutku Miloša chytili a umiestnili ho do cely.

Ďalšie obvinenia

Po medializácii týchto prípadov sa na políciu obrátili ďalšie ženy, ktoré tvrdia, že ich Miloš obťažoval. Vyšetrovateľ ho teda obvinil z ďalších piatich skutkov výtržníctva.  

"V súčasnosti je naďalej stíhaný väzobne. V prípade preukázania viny mu hrozí za uvedené konanie v zmysle trestného zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," potvrdil bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy