Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Miloš (22) v Bratislave napadol a omočil niekoľko mladých žien
Zdielať na
Krimi

Miloš (22) v Bratislave napadol a omočil niekoľko mladých žien

BRATISLAVA / Dvadsaťdvaročný Miloš v bratislavskej Petržalke napadol a omočil minimálne tri ženy. Hrozia mu za to tri roky väzenia.

Miloš najskôr na Haanovej ulici prenasledoval dievča v blízkosti tenisových kurtov. Keď bol v dostatočnej vzdialenosti vytiahol svoj pohlavný úd a vymočil sa dievčaťu na nohy a bundu. Z miesta následne utiekol.

O týždeň neskôr vo večerných hodinách pred vchodom do domu na Holíčskej ulici pristúpil zozadu k 26 ročnej žene a zatiaľ neznámym predmetom ju napadol a udieral do oblasti chrbta a rebier.

Žena z miesta chcela utiecť, no pri úteku spadla na zem. Miloš ju dobehol, vymočil sa na ňu a opäť utiekol.

O pár dní úradoval na Mlynarovičovej ulici. Vyhliadol si a prenasledoval pätnásťročné dievča.

Aj v tomto prípade, keď sa dostal do jeho blízkosti, vytiahol svoj pohlavný úd a vymočil sa dievčaťu na nohavice a tašku, ktorú malo prevesenú cez rameno.

Pozrite si reportáž:

Polícia hľadá obete

Polícia ho ešte v ten deň zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. "Vyšetrovateľ Policajného zboru vzniesol v tejto súvislosti na základe doterajších informácií obvinenie z pokračovacieho prečinu výtržníctva 22-ročnému Milošovi z okresu Trenčín," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Za činy mu v prípade preukázania viny hrozí šesť mesiacov až tri roky vo väzení.  

Policajti predpokladajú, že sa muž podobných skutkov dopustil už v minulosti. Vyzýva preto ľudí, ktorí sa stali jeho obeťami, aby kontaktovali políciu.

Falošný SBS-kár

V Bratislave vyčíňa aj iný násilník. Ten okradol dve mladé ženy a poriadne ich vystrašil.

Asi päťdesiatročný muž sa tváril ako SBS-kár a tvrdil, že ženy sú podozrivé z krádeže a musia s ním ísť na policajnú stanicu.

Pozrite si reportáž:

Najčítanejšie správy