Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Otec (31) zabil svoju dcéru (†5), v hlavnej úlohe drogy
Zdielať na

Otec (31) zabil svoju dcéru (†5), v hlavnej úlohe drogy

GDANSK / Mladý muž brutálnym spôsobom zavraždil svoju malú dcérku. Príčinou bola zrejme drogová závislosť. Sám sa po niekoľkých dňoch prihlásil na polícii.

Otec podľa informácií TV JOJ zabil svoju dcéru cestou zo škôlky, odkiaľ ju viezol autom. O prípade nechcú hovoriť ani tamojší kriminalisti, pre jeho brutalitu.

Udal sa na polícii

Muž nechal telo dieťaťa u seba doma a nastúpil na protidrogové liečenie. O niekoľko dní ho prerušil, aby sa udal na polícii. Policajtom najskôr povedal len to, kde je telo. K vražde sa nepriznal.

"Nie sme si momentálne istí, či v čase spáchania činu bol pod vplyvom narkotík," uviedla prokurátorka Ewa Burdziňska. "Našli sme telo malého dievčatka, ktoré sa začínalo rozkladať. Muža sme zadržali, ale nevedel vysvetliť, prečo dieťa zabil," uviedol hovorca polície Roman Wieczorek.

Nakoniec sa priznal

Počas výsluchu sa otec k vražde svojej päťročnej dcéry priznal. "Počas prvých výpovedí tvrdil, že to urobil pod vplyvom návykových látok. Povedal, že užil predtým marihuanu a že má problém s drogami. Odobrali sme mu krv na ďalšie skúmanie," dodal hovorca polície.

Tridsaťjedenročného muža policajti umiestnili do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí až doživotný trest.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy