Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dráma v Bratislave, zasahovali kukláči aj vyjednávač
Zdielať na

Dráma v Bratislave, zasahovali kukláči aj vyjednávač

BRATISLAVA / Bola to mimoriadne rušná Biela sobota. Aspoň pre obyvateľov jednej z bratislavských mestských častí. V rodinnom dome v Rači sa totiž zabarikádoval muž aj so ženou, ktorú mal uniesť. Polícia sa obávala, že je ozbrojený.

Zásah elitných jednotiek

Podľa informácií televízie JOJ z policajného prostredia išlo o muža, ktorý mal byť zapletený do drogovej trestnej činnosti.

Dráma trvala niekoľko hodín. "Keďže polícia disponovala informáciou o tom, že by mal byť údajne ozbrojený, na miesto sa dostavili príslušníci Pohotovostného policajného útvaru, Pohotovostnej motorizovanej jednotky ako aj policajný vyjednávač," povedal krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Neúspešné vyjednávanie

"Počujete ma? Tu je policajný vyjednávač. Ozvite sa nám. Chceme vám pomôcť," vyzýval zabarikádovaného muža cez amplión. Nebol však úspešný, a tak policajti krátko popoludní vnikli do domu, v ktorom sa zabarikádoval.

Policajti z bezpečnostných dôvodov evakuovali okolité domy a uzavrela ulicu, na ktorej sa dráma odohrávala.

"Tam páchateľa spacifikovali a obmedzili na osobnej slobode. Páchateľ bol následne eskortovaný na príslušný útvar policajného zboru," dodal hovorca.  A to s tým, že ďalšie informácie kvôli vyšetrovanie nemôžu poskytnúť. Podľa dostupných informácií nedošlo k žiadnym zraneniam.

Na mieste bola redaktorka Iveta Krupová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy