Jasno
17°
Bratislava
Pochovali Simonku (†1,5), ktorá tragicky zahynula v profesionálnej rodine
Zdielať na
Krimi

Pochovali Simonku (†1,5), ktorá tragicky zahynula v profesionálnej rodine

VEĽKÝ ŠARIŠ / Vo Veľkom Šariši sa v utorok konal pohreb Simonky, ktorá tragicky zahynula v profesionálnej rodine. Na pohreb prišlo pár desiatok ľudí zväčša obyvateľov mesta, ale aj biologický otec dievčatka v sprievode rodiny.

Jedenapolročné dievčatko pochovali na cintoríne vo Veľkom Šariši. Tam žilo v profesionálnej rodine. Zomrelo za doposiaľ nevyjasnených okolností.

O tom že bola Simonka v profesionálnej rodine jej biologická rodina podľa vlastných slov ani netušila. Do domova ju vzali preto, že žijú v nevyhovujúcich podmienkach v chatrči v nelegálnej osade.

Profesionálny rodič po tom ako ho obvinili zo zločinu zabitia sedí vo vyšetrovacej väzbe. Simonkin biologický otec teraz volá po spravodlivosti.

Tragická smrť

Prípad tragického úmrtia má v rukách policajný vyšetrovateľ. Do domu vo Veľkom Šariši privolali záchranárov minulý týždeň. Dievčatko už nedýchalo.

Podľa polície bol v dome profesionálny otec s tromi malými deťmi. "Profesionálny vodič bol obvinený zo zločinu zabitia," uviedla v piatok hovorkyňa polície Jana Migaľová

Pitva dievčatka odhalila mnohopočetné poranenia, vrátane natrhnutých čriev a vnútorného krvácania.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy