Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Lamači sa stratilo dievča (15), hľadá ho vrtuľník
Zdielať na
Krimi

V Lamači sa stratilo dievča (15), hľadá ho vrtuľník

BRATISLAVA / Okolo polnoci sa v Lamači rozbehla rozsiahla pátracia akcia po pätnásťročnom dievčati. Záchranári v nedeľu popoludní do pátracej akcie povolali aj vrtuľník.

Terén prehľadáva asi 60 ľudí - policajti, hasiči, záchranári z Komplexnej centrálnej záchrannej služby Gabčíkovo, policajní psovodi a kynológovia so špeciálne cvičenými psami na hľadanie ľudí. Začali prehľadávať les nad mestskou časťou Lamač.

Toto je hľadaná Nikola:

TV JOJ

Rozchod

Od obeda pomáha záchranárom pri pátraní aj vrtuľník. Nikola je nezvestná od piatku večera. Naposledy ju videli na Malokarpatskej ulici v Bratislave so svojím priateľom, s ktorým sa rozišla.

"Po odchode priateľa na autobus nezvestná napísala svojej matke SMS správu, z textu ktorej vzniklo podozrenie, že si chce siahnuť na život," povedala hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Od toho momentu má mobilný telefón nedostupný.

Nikolu hľadali na jej obľúbených miestach, kde zvykla chodiť na prechádzky. Od Lamača až po Záhorskú Bystricu. V rojnici prehľadávali nielen les, ale prekontrolovali aj polorozpadnuté a opustené budovy.

"V súvislosti s pátraním po nezvestnej, policajti žiadajú, aby sa ozvali ľudia, ktorí akýmkoľvek spôsobom Nikolu Uhliarovú poznali," pokračuje Kurucová.

Na mieste bola redaktorka Veronika Hulíková:

Pätnásťročná Nikola Uhliarová je 170 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má plavé vlasy s melírom dlhé po plecia, zeleno-hnedé oči a jazvu na brade. Oblečenú mala čiernu prešívanú bundu s kapucňou, žlto-modrú mikinu, čierne teplákové nohavice- vpredu hviezdičky a vzadu pásiky sivej farby, čierne topánky s ružovými pásikmi s bielou podrážkou.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného 15-ročného dievčaťa, nám oznámte na známe bezplatné číslo 158, prípadne tak môžete  urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," tvrdí hovorkyňa.

Obchodný dom

V súčasnosti je predpoklad, že nezvestná by sa mohla  zdržiavať v niektorom z nákupných centier na území Bratislavy, nakoľko krátko pred polnocou  ju zachytili priemyselné kamery.

Nie je vylúčená ani verzia, že odišla stopom alebo vlakom mimo územia Bratislavy. "Z uvedeného dôvodu žiadame o pomoc aj širokú verejnosť pohybujúcu sa v súčasnosti v nákupných centrách, v ubytovacích zariadeniach, prostriedkov MHD, vlakoch, ako aj ľudí , ktorí nezvestnú  akýmkoľvek spôsobom  poznali , aby svojimi informáciami dopomohli k vypátraniu nezvestnej Nikoly Uhliarovej," dodáva Kurucová.

polícia

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy