Zatiahnuté
19°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Muž skočil z mosta SNP do Dunaja, už sa nevynoril
Zdielať na
Krimi

Muž skočil z mosta SNP do Dunaja, už sa nevynoril

BRATISLAVA / Hasiči pri akcii na záchranu osoby, ktorá údajne skočila z Mosta SNP do Dunaja, nikoho nenašli. Podľa bratislavského policajného hovorcu Michala Szeiffa udalosť záchranným zložkám nahlásil jeden oznamovateľ, ktorý údajne incident videl z diaľky. Oznámenie sa však zatiaľ podľa neho nepotvrdilo.

Z bratislavského Nového Mosta niekto skočil do Dunaja a pláva na opačný breh. Takúto informáciu zavolal hasičom muž, ktorý ho mal vidieť. Hasiči naložili techniku a vyrazili na miesto.

To, že na moste nachádza človek a skočil do hlbokej ľadovej vody Dunaja, oznámil krátko pred obedom muž, ktorý sa práve nachádzal na bratislavskom hrade a skokana videl.

Nevynoril sa

Hasiči boli na mieste takmer ihneď od oznámenia. Oznamovateľ tvrdil, že išlo o muža a plával smerom k brehu bratislavskej Petržalky. Hasiči na člne prešli celý úsek, kde by sa mohol skokan nachádzať. No žiadneho nevideli.

Dokonca ani robotníci, ktorí pracujú na moste si nič nevšimli. Muža pravdepodobne na úrovni zbúraného Starého mosta stiahol prúd a už sa nevynoril.

Pozrite si reportáž redaktorky Silvie Bartoňovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy