Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vojak namieril zbraň na manželku, nahnevala ho svokra
Zdielať na

Vojak namieril zbraň na manželku, nahnevala ho svokra

HUMENNÉ / Svokra mu prekazila plány na víkend, tak na manželku vytiahol zbraň. Podľa susedov konal bývalý vojak z povolania skratovo. Dvojicu poznajú ako ukážkový pár. Žena však v strachu o život zavolala na manžela políciu.

Podľa našich zistení si žena mala vyhrážky vypočuť priamo v byte, kde spolu žijú. Pani Anna o incidente hovoriť nechcela. Podľa polície manžela k agresívnemu správaniu vyprovokovala svokra.

Skazený víkend

"K vyhrážkam malo dôjsť po slovných nezhodách ohľadom manželkinej matky, ktorá mu mala prekaziť plány na víkend," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

"Asi ho poriadne vytočila svokra, ale inak je to človek na úrovni," tvrdi susedia. Podľa susedov je 60-ročný Dušan vojakom z povolania. "Muž odišiel zo spálne so slovami, že v tomto byte mu nikto rozkazovať nebude, pričom keď sa vrátil do obývačky, postavil sa pred manželku a namieril na ňu legálne držanú pištoľ," opisuje Džobanik.

Skončil v CPZ

Humenčanka v obave o svoj život na manžela zavolala políciu. Muži zákona Dušanovi obmedzili osobnú slobodu. Tridsať minút po polnoci skončil v cele policajného zaistenia.

Susedia sú v šoku. O oboch hovoria iba v dobrom. "Jednou vetou, veľmi slušný človek, tichí susedia, neboli s nimi problémy, absolútne nič, to je šok," hovoria susedia. "V prípade dokázania viny, hrozí 60-ročnému mužovi z Humenného trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky," dodáva hovorca.

Na mieste bola redaktorka Jana Veľasová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy