Zatiahnuté, dážď
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ohrdnutý muž nás terorizuje, tvrdia ženy z východu
Zdielať na
Krimi

Ohrdnutý muž nás terorizuje, tvrdia ženy z východu

KROMPACHY / Dve ženy zo Spiša údajne terorizuje ohrdnutý muž. Jedna z nich mu neopätovala lásku, tak je mal posielať nepríjemné správy. Neskôr začal útočiť aj na jej kamarátku.

Eva, ktorá muža odmietla, je z celej situácie nešťastná. O nepríjemnej veci hovorí len jej kamarátka Denisa.

"Na Facebook zavesil status s tým, že tam očierňuje mňa a moju kamarátku. Nepekne nás nazýva a chce počuť pravdu. Neviem o čom hovorí," opisuje Denisa.

V podobnom duchu sa nesú aj sms-ky, ktorými muž zaplavuje obe ženy. "Nevie sa zmieriť s tým, že mu Eva povedala, že s ním nebude," myslí si Denisa.

Podla žien sú tieto virtuálne útoky poriadne drastické. Eva, ktorá mužovi neopätovala lásku, má teraz veľké problémy."Moja kamarátka je na tom psychicky zle. Bojím sa, aby si niečo nespravila," vysvetľuje Denisa.

Tvrdenie proti tvrdeniu

Muž, ktorý má ženy terorizovať sa k veci nevyjadruje. Povedal len, že mu jedna z nich ničí život.

Nešťastné kamarátky do prípadu zapojili aj políciu. Na muža, ktorý ich osočuje na sociálnych sietiach, podali trestné oznámenie na obvodnom oddelení v Krompachoch. V súčastnosti si už tento prípad prebrali vyšetrovatelia z kriminálky.

"Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie pre prečin ohovárania a prečin nebezpečného prenasledovania. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné v súčasnosti poskytnúť bližšie informácie,"
potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy