Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Iveta prehovorila o útoku exmanžela. Keď utiekla, zastrelil sa
Zdielať na

Iveta prehovorila o útoku exmanžela. Keď utiekla, zastrelil sa

ZLATÉ MORAVCE / Päťdesiattriročná Iveta z Martina, ktorú v stredu napoludnie dobodal jej exmanžel, je z nemocnice doma. Po ošetrení sama požiadala, aby ju prepustili. Jeho smrťou sa pre ňu skončilo peklo.

Pani Iveta žila devätnásť rokov v manželstve vedľa tyrana. Keď sa pred siedmimi rokmi rozviedli verila, že bude mať konečne pokoj.

Keď sa však pár rokov po rozvode znovu vydala, začalo peklo aj vyhrážky.

"Neexistuje aby som ja žila s druhým. Keď ma vraj nebude mať on, nebude ma mať nikto. To boli jeho slová a povedal, že skončím, že ma zabije,"
opisuje. Pozrite si reportáž: 

To chcel muž urobiť v stredu napoludnie. Na svoju exmanželku si počkal vo vchode paneláka. Bol pripravený vraždiť a so sebou mal všetko, čo by prípadne mohol potrebovať. "Paralyzér, slzný sprej, dva nože, kladivko a pištoľ," vyratúva napadnutá žena.

Nikto nič neurobil

Ivete sa našťastie podarilo vytrhnúť a bežala po schodoch, kde jej pomohli susedia sama vraví, že bez nich by tu nebola. Trestné oznámenie na exmanžela podala v roku 2011, no výsledok ju nepotešil. Priznal sa a všetko oľutoval. Dostal teda pokarhanie.

Iveta od svojho bývalého manžela aj napriek tomu naďalej dostávala výhražné smsky. Polícia ale tvrdí, že tieto informácie nemala."Vlani či predvlani som im volala, že ho vidím pri kontajneri schovaného," hovorí Iveta.  

Polícii oznámila aj to, že má Dušan nelegálne držanú zbraň. Keďže ale žil v Česku, celú vec odstúpili práve tam. Podozrenie sa vraj nepotvrdilo.

Nelegálnou zbraňou, ktorú mal Dušan zrejme pripravenú na vraždu exmanželky, sa nakoniec zastrelil on sám. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy