Zatiahnuté, dážď
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Muž rozštvrtil manželku, chcela sa s ním rozviesť
Zdielať na

Muž rozštvrtil manželku, chcela sa s ním rozviesť

GODZESIE / WIELKE - Žiadosť o rozvod a psychická nestabilita. To boli pravdepodobne dôvody vraždy. Muž zrejme nezvládol fakt, že sa s ním chce jeho manželka rozviesť a tak ju zavraždil. Tela sa chcel zbaviť tak, že ho rozštvrtí a vyhádže na okolité polia, kde mali jej mäso zožrať psy alebo vlci. Upozorňujeme, že obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

Policajti z poľského mesta Godzesie – Wielke, riešia naozaj brutálny prípad, pri ktorom 55-ročný muž najskôr zavraždil svoju manželku a následne ju rozštvrtil. Časti tela odrezával postupne. Už oddelené kusy balil do igelitových tašiek, ktoré rozvážal na okolité polia.

Igelitové tašky

Jeden takýchto balíček našiel aj sused. Okamžite zavolal na políciu. "Dostali sme hlásenie o tom, že na poli pri obci je rozštvrtené telo človeka," informuje hovorca polície Mariusz Ciarka.

Policajti dorazili na miesto počas niekoľkých minút. Na okolitých poliach našli ďalšie igelitové tašky. "V niekoľkých igelitkách boli časti tela ženy. Na jednom z prstov bola obrúčka," dodáva Ciarka.

Doživotie

Práve tá doviedla policajtov k 55-ročnému mužovi. Policajti ho prichytili doma - priamo pri tom, ako sa snažil rozrezať zvyšok tela. Policajti muža zadržali priamo na mieste činu a predviedli ho do cely policajného zaistenia. Tam sa napokon k hroznému činu priznal.

"Všetko nasvedčuje tomu, že išlo o mužovu reakciu na to, že jeho žena pre manželské nezhody požiadala o rozvod," dodáva Ciarka. V prípade dokázania viny hrozí 55-ročnému mužovi až doživotný trest.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy