Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Janu (†21) našli v izbe penziónu s igelitom na hlave
Zdielať na

Janu (†21) našli v izbe penziónu s igelitom na hlave

ZVOLEN / Zvolenskí hasiči zasahovali v miestnom penzióne v centre mesta. Zavolal ich znepokojený personál. Na izbe sa ubytovala dvadsaťjedenročná a nikomu sa neozývala.

Žena pricestovala do Zvolena na nový rok. Ubytovala sa v jednom z penziónov. Večer sa zamkla a viac o nej personál nepočul. Keď sa dlho neozývala, bolo to pre personál podozrivé.

"Boli tu aj požiarnici aj záchranári. Nejak sa neponáhľali, zrejme boli požiarnici otvoriť dvere," hovorí svedok zásahu.

Na hlave igelit

Bezvládne telo mladej Jany ležalo na posteli. Bol to šokujúci pohľad. Na hlave mala natiahnutý igelit, okolo krku omotaný opaskom. Privolaní záchranári jej už pomôcť nedokázali. Telo previezli na pitvu, kde odhalia presnú príčinu smrti.

Polícia mlčí

"Polícia prípad vyšetruje. Keďže ide o samovraždu, nebudeme poskytovať žiadne informácie," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Prečo prišla mladá žena pochádzajúca z okolia Lučenca práve do Zvolena, nie je jasné. Podľa informácií reportérky Kataríny Kováčikovej v izbe našli aj niekoľko listov na rozlúčku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy