Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na útočníkov z trolejbusu sa to sype. Vyšetrovateľ rozšíril obvinenia
Zdielať na
Krimi

Na útočníkov z trolejbusu sa to sype. Vyšetrovateľ rozšíril obvinenia

PREŠOV / Traja mladíci, ktorí útočili v prešovskom trolejbuse, majú o problém viac. Policajný vyšetrovateľ im rozšíril obvinenia. Jednému až o dva ďalšie skutky. To im môže len priťažiť. Po zásahu generálneho prokurátora už strávili v policajnej cele druhú noc.

Trio mladíkov ostáva za mrežami minimálne do piatku, kedy o ich ďalšom osude bude rozhodovať sudca.

Už teraz ale vedia že majú po výtržníctve na krku ďalšie obvinenia. A to za ublíženie na zdraví a jeden z nich aj za nebezpečné vyhrážanie, teda za slová, ktoré padli z jeho úst pri brutálnom útoku.

V prípade postupu policajného vyšetrovateľa, ktorý ich pustil na slobodu nariadil už krajský policajný riaditeľ kontrolu. Ľudia na sociálnej sieti nešetrili nielen ostatných cestujúcich, že napadnutému mužovi nepomohli, ale i vodiča.

Ten však podľa riaditeľa dopravného podniku bol jeden z tých, ktorí volali na políciu. A to hneď potom, ako ho na brutálny útok upovedomila jedna cestujúca.

Pozrite si reportáž:

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov

Podcenili to?

Prešovská MHD nemá vo svojich autobusoch a trolejbusoch žiadne kamery. Vodič počul, že sa v autobuse niečo deje, ale nepripisoval tomu žiaden význam.

Bitka sa odohrávala v zadnej časti, kde má navyše sťažený výhľad. Podľa riaditeľa reagoval telefonátom na políciu hneď, ako sa o bitke dozvedel.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy