Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Partia okolo Weissa sa mala zapojiť do bitky, zachytila ich kamera
Zdielať na

Partia okolo Weissa sa mala zapojiť do bitky, zachytila ich kamera

BRATISLAVA / Kauza okolo incidentu v jednom z bratislavských fastfoodov, pri ktorom boli aj známi slovenskí futbalisti Vladimíra Weiss mladší a Filip Šebo stále neutícha. Televízia JOJ má exkluzívne k dispozícii videozáznam z bezpečnostných kamier reštaurácie, kde sa potýčka udiala.

Futbalistov, ktorí boli pri incidente, pozná celé Slovensko. Policajti by ale radšej hovorili s dvomi hlavnými aktérmi. Ich totožnosť zatiaľ známa nie je.

Zábery z bezpečnostných kamier zachytávajú nielen samotný záver incidentu, kde vo vzduchu lietajú stoličky, ale aj príchod skupiny okolo Weissa mladšieho do reštaurácie.

Na videu je jednoznačne vidieť, že Filip Šebo stojí takmer stále pri pulte a v ničom sa neangažuje. Vladimír Weiss aj s dvojicou mužov, od ktorých následne stolička letí, a po ktorých polícia pátra, odchádza za roh mimo záber kamery.

"Stál som v bistre. Bol okolo mňa ruch. Venoval som tomu len malú pozornosť. Znenazdajky ma zasiahla letiaca stolička. Zranenie nie je vážne," hovorí Pavol Remiáš, ktorého stolička trafila.

Pozrite si exkluzívne zábery z bezpečnostných kamier, ktoré potýčku zachytili:


Vladimír Weiss mladší sa od celej potýčky dištancoval. Tvrdí, že bol v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste.

"Môžem len reprodukovať stanovisko pána Weissa. Je mu veľmi ľúto, čo sa stalo a dištancuje sa od toho. Stoličku nehodil," vyhlásil hovorca slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný.

Naučte sa správať

Práve futbalistovo dištancovanie sa od konfliktu nahnevalo majiteľa fastfoodu. Ten na Facebook zavesil svoju verziu incidentu.

"Chceli by sme sa vyjadriť k incidentu, ktorý sa stal 3.1. v ranných hodinách v našom podniku. Pán Weiss mladší sa spolu s kamarátmi drzo správal k iným čakajúcim zákazníkom, z čoho nakoniec vznikla bitka. Nie je pravda, že médiá situáciu prekrútili. Pán Weiss mladší nebol na nesprávnom mieste. Stačí sa len naučiť slušne správať," píše sa vo vyhlásení.

Páchatelia neznámi

Kto stoličku hodil, zatiaľ polícia nevie. Pokiaľ viete, o koho ide, môžete to oznámiť na linke 158.

"Bezpečnostné kamery umiestnené v podniku zaznamenali osoby, ktoré sa v čase skutku v jej priestoroch nachádzali a po totožnosti ktorých polícia pátra," potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Akú bude mať celý incident dohru, zatiaľ nevedno. Či policajti niekoho obvinia, bude jasné až po vypočutí dvoch zatiaľ neznámych mužov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy