Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bitka chlapcov rozdelila osadu. Rodičia sa navzájom obviňujú
Zdielať na
Krimi

Bitka chlapcov rozdelila osadu. Rodičia sa navzájom obviňujú

KEŽMAROK / Dvanásťročný Viktor z osady vo Veľkej Lomnici utrpel vážne zranenia s trvalými následkami. Osadníkov to rozdelilo na dva tábory. Jedni tvrdili, že spadol zo zadnej časti kamióna, druhí že ho majú na svedomí dvaja miestni mladíci. Policajné vyšetrovanie ukázalo, že tí chlapca nasilu opili a následne surovo zbili.

Rodičia oboch obvinených mladíkov svojich synov tvrdo bránia. "Môj syn je nevinný," tvrdí matka jedného z obvinených. "Všetko si vymysleli," dopĺňa ju otec.

Stále opakujú, že Viktor spadol zo zadnej časti kamióna a ich deti ho určite nezbili. "V ten deň išiel Rambo a on so mnou sledoval film," hovorí otec druhého obvineného o tom, čo robil jeho syn v čase údajného útoku.

Obvinili ich

Rodičia obvinených i poškodeného Viktora sa dohadujú, čo sa stalo a navzájom sa obviňujú. Policajné vyšetrovanie ukázalo, že nešlo o pád z kamióna.

"Obvinení mali chlapca opakovane udierať a kopať do oblasti hlavy a trupu. Neskôr ho udierali aj drevenou palicou do hlavy a škrtili. V dôsledku takéhoto konania napadnutý dvanásťročný chlapec upadol do bezvedomia, a tak ho útočníci nechali zbitého a zraneného ležať na zemi a z miesta utiekli preč," informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Šestnásťročný Lukáš a sedemnásťročný Ján boli obvinení z prečinu ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva. V prípade preukázania viny im hrozí trest jeden až tri roky.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy