Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Patrícia (†18) šoférovala do práce, tam sa ale nedostala
Zdielať na

Patrícia (†18) šoférovala do práce, tam sa ale nedostala

DEMANDICE / Na ceste medzi Demandicami a Dolnými Semerovcami prišla o život 18-ročná vodička. Patrícii nevyšlo predbiehanie a s autom skončila v strome. Mladá žena smerovala do služby v domove sociálnych služieb, v ktorom pracovala ako ošetrovateľka.

"Vodička pravdepodobne neprispôsobila rýchlosti jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozovky,“ informuje hovorkyňa policajného zboru Renáta Čuháková. Osemnásťročná Patrícia v zákrute predchádzala terénne auto.

Rovno do stromu

Na rovnej a navyše suchej ceste pri zaraďovaní sa do pruhu dostala šmyk.  Mladej vodičke však predbiehanie nevyšlo, vyletela z cesty a vrazila rovno do stromu.

"Bola úplne zakliesnená, nebola šanca, že by sa nejako vedeli k nej záchranári dostať," opisuje bratranec nebohej. V takto zdemolovanom aute nemala žena žiadnu šancu na prežitie. Záchranným zložkám behal až mráz po chrbte, kde si v aute všimli aj detskú sedačku.

Ošetrovateľka

"Hľadali sme, či sa tam nenachádza dieťa. Nebol tam nikto okrem usmrtenej osoby," informuje Richard Psota z HaZZ Šahy. K nehode prišiel aj  priateľ vodičky, s ktorým žila a tiež príbuzní. Bratranec prezradil, že jazdila necelý rok a mala vraj rada rýchlejšiu jazdu.

Patrícia práve cestovala do služby do DDS v Santovke, kde pracovala ako ošetrovateľka. Jej kolegyne ju tam čakali márne. Doma sa Patrícia starala o mladšieho brata, pretože mama je v zahraničí. Jej túžbou bolo stať sa lekárkou. Aj v práci si ju dôchodcovia za pár týždňov stihli obľúbiť. Túto smutnú správu im ešte ani neoznámili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy