Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Noc s PMJ-čkármi. Lúpeže, agresívni bezdomovci a opití cestujúci
Zdielať na

Noc s PMJ-čkármi. Lúpeže, agresívni bezdomovci a opití cestujúci

BRATISLAVA / Krádeže v uliciach a obchodných domoch, nedisciplinovaní vodiči, lúpeže, agresívni bezdomovci, na mol opití cestujúci v MHD. Aj k takýmto prípadom vyrážajú dennodenne ako prví policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Štáb televízie JOJ s nimi strávil celú službu.

Už po pár minútach jazdy mestom je hliadka vyslaná na Tomášikovu ulicu na zastávku MHD, kde na nich čaká obeť krádeže. Po získání popisu pachateľov sa hliadka vydáva za autobusom, ktorým pachatelia odišli. Od šoféra sa ale dozvedajú, že podozriví muži už vystúpili. Pátrajú preto po okolitých uliciach, parkoch i herniach.

Známy Pentagon

Zlodeji boli ale skúsení a dobre zohraní, pravdepodobne sa na pár hodín niekde ukryli. Pokračujeme ďalej, policajti kontrolujú dvoch podozrivých mužov pred neslávne známym Pentagónom.

Drogy pri sebe nemajú, pravdepodobne ich už majú v sebe. Počas služby policajti dohliadajú aj na plynulosť a bezpečnosť dopravy. Hliadka je privolaná k opusteným garážam, kde prebývajú bezdomovci. Jeden z nich mal surovo napádať ostatných.

Do konca služby hliadka stihla skontrolovať ešte niekoľko vozidiel. Krátko po ôsmej hodine večer policajtom služba skončila a mohli sa vrátiť späť na oddelenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy