Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Noc s policajtami. Mladík bežal cez námestie v trenkách
Zdielať na

Noc s policajtami. Mladík bežal cez námestie v trenkách

TRENČÍN / Nebezpečné vyhrážanie, krádež či mladík bežiaci o tretej v noci centrom mesta oblečený iba v trenírkach. To je len časť prípadov, ktoré počas víkendu noc riešili policajti v trenčianskom okrese. No najväčšia dráma sa odohrala v Trenčianskych Stankovicach. Istý muž tam hrozil skupinke mladíkov, že ak nestíchnu, postrieľa ich.

Vyhrážal sa zabitím

Nočná služba trenčiansky PMJ-čkárov sa začala z ostra. Ponáhľali sa do Trenčianskych Stankoviec. Tam sa mal muž vyhrážať so zbraňou v ruke partii mladíkov.

Policajti museli zakročiť rýchlo. Nevedeli, či muž myslí svoje hrozby vážne. Po zuby ozbrojení ho vytiahli z bytu. Muž tvrdil, že zbraň pri sebe nemal. Svedkovia ale trvali na tom, že na nich mieril. Policajti mu dali na ruky putá a predviedli ho na oddelenie.

Beh v papučiach a trenírkach

O pár minút sa o rozruch postaral 17-ročný mladík. Ten utekal v noci v daždi mestom iba v papučiach a trenírkach. Bežal cez celé mesto za kamarátom. Oblečenie nechal podľa jeho slov doma. Kamaráta o tretej v noci doma nenašiel a preto išiel preč.

Policajti zasa utekali na železničnú stanicu. Tu mal bezdomovec ukradnúť žene kabelku. Muž tvrdil, že kabelku našiel v kontajneri. Aj on skončil na obvodnom oddelení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy