Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Policajná akcia v baroch. Policajti našli drogy, opité deti aj zbrane
Zdielať na

Policajná akcia v baroch. Policajti našli drogy, opité deti aj zbrane

Drogy, opité deti, muž so zbraňou na diskotéke, či vodič, ktorý šoféroval pod vplyvom drog. Aj toto priniesla piatková policajná akcia v okrese Rimavská Sobota.Štáb KRIMI bol spolicajnými hliadkami niekoľko hodín.

Do terénu s policajtmi išiel štáb Edity Hutkovej okolo deviatej večer, no a už pár minút po začatí akcie zastavili PMJ-čkári prvé auto. Muž, ktorý sedel
na mieste spolujazdca mal u seba pravdepodobne drogy. Nielen spolujazdca, ktorý sa priznal, že vrecúško so sušenou rastlinou je jeho, ale aj vodiča odviezli policajti na odber moču. Výsledky boli prekvapujúce. Drogy užil aj vodič auta. Obidvaja muži teda ešte budú mať čo vysvetľovať.

Policajti a colníci colného úradu sa presunuli do Tisovca. tam si posvietili najmä na mládež popíjajúcu alkohol. Už v prvom bare nafúkali dvaja 17-roční tínedžeri.

V bare sa zabával so zbraňou

V Hnúšti našli policajti u jedného zo zabávajúcich sa mužov zbraň. prečo pri sebe nosí plynovú zbraň sme sa však nedozvedeli. "Nemám strach o svoj život. Som podnikateľ, ktorý platí stravenkami. Mne je jedno, keď bude treba, budem mať aj guľomet," povedal držiteľ zbrane.

Rozsiahla akcia aj v Bystrici

Aj v Banskej Bystrici sa v piatok odohrala rozsiahla policajná akcia. Do bleskovej akcie bolo zapojených 24 mestských a 21 štátnych policajtov. Kontrolovali opitých tínedžerov, ale aj nelegálnu prácu. Policajti sa zamerali aj na osoby, ktoré sú v pátraní.

V baroch a pohostinstvách si posvietili hlavne na popíjajúcu mládež. Aj dve školáčky oslavovali s pohárikom v ruke, hoci ani jedna z nich nemala viac ako 16 rokov. V podnikoch takto skontrolovali 102 osôb.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy