Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Konflikt sa skončil krvavou bitkou, napadnutý skončil v nemocnici
Zdielať na

Konflikt sa skončil krvavou bitkou, napadnutý skončil v nemocnici

HUMENNÉ / Zakrvaveného muža s polámanými rukami a nohou našiel v jeho dome kolega. Päťdesiatročného Miroslava takto dokaličil o 20 rokov mladší Gabriel, ktorý mu bol podľa príbuzných ako syn.

"Tak cigáni ho tak doriadili. Všetko má v sadre, ruky, nohy, všetko," vymenováva svokra napadnutého. Päťdesiatročný Miroslav po bitke skončil so zlomenými rukami, nohou a bodnou ranou v ramene.

Celý od krvi

"Humenčan pri útoku utrpel viaceré zranenia, a to zlomeninu pravého a ľavého predlaktia, zlomeninu predkolenia pravej nohy ako aj bodnú ranu na pravom ramene," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

"Nožíkom alebo lyžicou. Neviem akým predmetom to presne bolo," hovorí syn napadnutého. Miroslava našiel celého od krvi jeho bývalý kolega, ten privolal záchranárov a utekal to oznámiť rodine.

Ocko zomiera

"Povedal: Paťko, poď lebo tam je ocko hotový, zomiera. Do plachty ho dali štyria, dali do sanitky a odviezli ho do nemocnice," rozpráva svokra. Za zraneným mužom prišli príbuzní do nemocnice, dcéra sa pri pohľade naňho rozplakala.

Miroslava  teraz čaká už druhá operácia. Príbuzní hovoria,  že za tento brutálny útok je vraj zodpovedný jeho kamarát. No nikto z nich nám nevedel povedať, prečo mali medzi sebou konflikt.

"Vyšetrovaním bolo zistené, že útoku sa mal dopustiť 31- ročný Gabriel z Podskalky, ktorý bol vyšetrovateľom obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví," dodáva Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy