Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Viktor (12) mal po bitke ochrnúť a oslepnúť
Zdielať na

Viktor (12) mal po bitke ochrnúť a oslepnúť

VEĽKÁ LOMNICA / Bitka, ktorá sa mala odohrať v osade vo Veľkej Lomnici, sa skončila zranením iba dvanásťročného chlapca. Viktor sa po útoku nehýbal, nedokázal hovoriť a oslepol. Chlapec útočníkov označil, ale matka jedného z nich tvrdí, že to bolo úplne inak. Viktor mal spadnúť z kamióna.

Dvanásťročného Viktora mali najskôr dvaja útočníci opiť a neskôr brutálne zbiť. Viktor mal byť po napadnutí ochrnutý a dokonca aj slepý. Jeho stav sa síce zlepšil, ale následky budú trvalé. 

Svojim rodičom povedal, čo sa stalo. "Všetko nám povedal. Kto ho zbil, kto ho zmlátil," hovorí Viktorova mama. "Hodil to na môjho syna, ale vôbec to nie je pravda," hovorí mama údajného útočníka.

Pred bitkou ho mali nasilu opiť a následne brutálne zbiť. Nevládneho a zakrvaveného ho nechali útočníci na ceste. Viktor určil aj vinníkov.

Osada vo Veľkej Lomnici sa rozdelila na dve časti. Jedna časť tvrdí, že Viktor bol zbitý, druhá časť hovorí o páde z kamióna. Na ten sa deti radi vešajú. Ktorá z verzií je pravdivá, preverujú košickí policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy