Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na východe sa zrazilo auto s nákladiakom
Zdielať na
Krimi

Na východe sa zrazilo auto s nákladiakom

PREŠOV / Na východe Slovenska sa v pondelok ráno stala dopravná nehoda, ktorá uzavrela hlavný ťah z Prešova na Poprad. V dedine Chminianska Nová Ves sa zrazilo osobné auto s nákladiakom. Plne naložený kolos po náraze preletel cez chodník a prevrátil sa krížom cez cestu.

Na rovnej ceste uprostred dediny vošlo osobné auto do cesty nákladiaku. Vodič strhol riadenie i tak sa zrážke nevyhol.

Za volantom osobného auta sedel 45 ročný vodič z Humenného a na sedadle spolujazdca jeho manželka. Prečo prešli do protismeru, známe nie je. Obaja po zrážke skončili v nemocnici. Majú len ľahké zranenia. Ľudia bývajúci blízko nehody sa zobudili na rachot, spočiatku netušili, čo sa deje.

Nákladiak vyletel na chodník. Náraz do obrubníka mu presekol pneumatiky. Po riskantnom manévri sa vrátil späť na cestu, kde sa prevrátil.

Museli vymeniť kolesá

Nákladiak s prestrelenými pneumatikami doslova rozryl asfalt na chodníku. Ak by tu v tom čase niekto prechádzal, dobre by to nedopadlo.

Osobné auto i nákladiak ostali po nehode nepojazdné. Dostať nákladiak na odťahovku nebolo vôbec jednoduché. Pracovníci špeciálnej odťahovky mu museli najskôr vymeniť zničené kolesá.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy