Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z bežnej kontroly dokladov sa stal boj s agresívnym mužom
Zdielať na
Krimi

Z bežnej kontroly dokladov sa stal boj s agresívnym mužom

BRATISLAVA / Mala to byť bežná kontrola dokladov s upozornením, že chodci nemôžu ísť po strede cesty. To čo sa dialo, ale prekvapilo aj skúsených policajtov. Muž s nimi začal zápasiť a nakoniec pred nimi zjedol celú igelitku.

Policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky uvideli tridsaťosemročného Martina, ako kráča cestou po bratislavskej Panónskej ceste. Rozhodli sa ho preto upozorniť, aby neohrozoval seba ani ostatných a išiel radšej po chodníku.

Muž sa ale začal správať agresívne. Policajtom vulgárne nadával. Následne vysypal na zem obsah igelitky, ktorú mal pri sebe. "Sme spozorovali, že v tejto taške sa nachádza podozrivá vec a to skladačka s neznámym obsahom. Osoba uvidela, že sme látku spozorovali, zaútočil na kolegu," opísal incident policajt.

Je veľmi pravdepodobné, že ukrýval drogu. "Osoba na mňa zaútočila, päsťou ma udrela do hrudníka. Zobrala si tašku a strčila si ju do úst," povedal napadnutý policajt.

Zjedol igelitku

Potom sa muž pokúsil o útek. Policajti mu v tom zabránili, medzitým muž igelitku zhltol. Odpor prestal klásť až po nasadení pút.

Martina putoval na policajné oddelenie, kde ho následne obvinili z útoku na verejného činiteľa.  "Obvinený Bratislavčan sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ už spracoval podnet k návrhu na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Agresívnemu mužovi hrozí momentálne až niekoľkoročné väzenie.

Aj tento prípad dokazuje, že policajti, ktorí sú dennodenne v teréne nikdy nevedia, na koho narazia a čo ich v práci čaká.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy