Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dvere auta pritlačili vysokoškoláčku Evu (†23) o múr
Zdielať na

Dvere auta pritlačili vysokoškoláčku Evu (†23) o múr

BANSKÁ BYSTRICA / Beánia ekonomickej fakulty v Banskej Bystrici sa skončila tragicky. Na parkovisku pred hotelom zomrela mladá študentka.

Imatrikulačný ples sa zmenil v Banskej Bystrici na tragédiu. Dvadsaťtriročná študentka Eva zahynula krátko po polnoci na parkovisku hotela. Nešťastne ju pritlačili dvere auta o múr.

Pri aute bola sama. Podľa očitých svedkov v ňom nesedela, ale zohla sa k prístrojovej doske, naštartovala a zapla svetlá, aby našla stratenú náušnicu. Auto sa dalo do pohybu.

Zranenia nezlučiteľné so životom

Auto prešlo sotva pár metrov, dostalo sa k múru a pritlačilo Evu k nemu. Svedkovia sa ju snažili vytiahnuť von a pomôcť jej. Vozidlo sa im podarilo od múru odsunúť.

Eva ale utrpela viacpočetné vnútorné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

Pozrite si priloženú reportáž:

Čierna zástava na fakulte

Na plese sa v čase tragédie zabávalo približne 600 študentov a vedenie ekonomickej fakulty. Eva mala za sebou úspešné bakalárske skúšky a pokračovala v magisterskom štúdiu. Dekan okamžite podujatie zrušil.

Prečo k nešťastiu došlo, zisťuje znalec z odboru dopravy. Na fakulte už visí čierna zástava, v budove fotografia a horiace sviečky. Dekan udelil študentom voľno na deň Evinej poslednej rozlúčky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy