Skoro jasno
15°
Bratislava
Muža (†34) zavalil strom, nedokázal pomôcť ani brat
Zdielať na
Krimi

Muža (†34) zavalil strom, nedokázal pomôcť ani brat

BRETKA / Otca deväťročného chlapčeka privalil v pondelok podvečer strom. Tridsaťštyriročný Norbert z obce Bretka v Rožňavskom okrese vypiloval aj so svojím bratom hrušku pri dedine. Kmeň stromu mu spadol na brucho.

Norbert sa na lúku vedľa dediny vybral aj so svojím bratom. Motorovou pílou chceli popíliť veľkú hrušku. Jeden z hrubých konárov ale spadol na 34-ročného Norberta.

Vnútorné zranenia

Norbert ešte v tom čase údajne žil. Musel mať však vážne vnútorné zranenia, tým totiž na mieste podľahol aj napriek zásahu profesionálov. Jeho smrť ťažko znášal najmä jeho brat, ktorý bol pri ňom počas celého nešťastia. Bol agresívny na záchranárov aj hasičov.

"Keď už prišla záchranka, tak už bol vytiahnutý spod stromu. Že pravdepodobne ten strom ho zavalil v oblasti brucha. Ale žiadne stopy krvi, ani známky vonkajšie zranenie nebolo zistené," informuje obhliadajúca lekárka Izabela Kováčová.

Norbertova mama odpadla

Na mieste nešťastia sa zišlo niekoľko jeho príbuzných. Norbertova mama dokonca odpadla. Záchranári a hasiči si museli poradiť aj s jeho podnapitým strýkom, ktorý sa voči nim správal agresívne.

Podobná tragédia sa na juhu stredného Slovenska stala aj pred pár dňami.  V lese nad obcou Rimavské Brezovo strom privalil 38-ročného pilčíka. Ten taktiež zraneniam taktiež podľahol na mieste.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy