Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Policajt hrdinom! V Humennom presvedčil samovraha (57)
Zdielať na

Policajt hrdinom! V Humennom presvedčil samovraha (57)

HUMENNÉ / V Humennom sa v pondelok večer odohrala dráma. Päťdesiatsedemročný muž si chcel vziať život a zoskočiť z mosta. Zachránil ho náhodný okoloidúci. Ukázalo sa, že to bol policajt Krajského riaditeľstva polície v Prešove, ktorý tadiaľto náhodou prechádzal autom v čase služobného voľna. Svedkovia tvrdia, že nebyť jeho obetavosti, skončilo by to tragicky.

Bolo okolo siedmej večer, keď sa 57-ročný Alexander pokúšal preliezť zábradlie na moste vedúcom ponad Laborec. Jeho zvláštne správanie si všimol muž, ktorý tadiaľto náhodou prechádzal autom.

Pripravený skočiť

Zastavil, no to už bol starší pán na druhej strane zábradlia pripravený skočiť.  Kričal, že má výčitky svedomia, no muži ho chytili a stiahli opäť na most. Navyše sa ukázalo, že okoloidúcim, ktorý si zúfalého muža všimol, bol policajt.

"Môžeme potvrdiť, že 35-ročný Stanislav, ktorý zachránil život 57-ročného Sninčana, je príslušníkom odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

"Keby nie jeho, tak by to aj spravil, že by si zobral život," myslí si policajtova žena. Staršieho muža sa ujali záchranári. Na mieste ho ošetrili a previezli na psychiatriu do Michaloviec.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy