Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chlapec (15) bodol otčima a utiekol
Zdielať na

Chlapec (15) bodol otčima a utiekol

SNINA / Pätnásťočný chlapec bežal ako pomätený po ulici v Snine so zakrvavenými rukami. Aspoň tak to opisovali susedia. Utiekol z bytu potom, ako bodol kuchynským nožom nevlastného otca. Policajti rozbehli pátraciu akciu po celom meste. Našli ho u starých rodičov. Chlapec vraj už nezniesol neustále nezhody s otčimom.

V jednom z týchto bytov napadol syn svojho otca a bodol ho nožom. Potom utiekol.  "Pichol ho syn. Neviem, či sa pohádali. Nič nebolo počuť. Len manžel vyšiel zakrvavený a povedal, že ho syn bodol nožom," opisuje hrozný pohľad matka chlapca a manželka obete.

"Za doposiaľ nezistených príčin chlapec pravdepodobne v sebaobrane zasiahol kuchynským nožom nevlastného otca do ramena," vyhlásila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Susedia videli, ako mladý muž vybehol z bytovky. Tušili, že sa niečo stalo, vraj ho v takom stave nikdy predtým nevideli. "Kričala som po ňom, ale utekal ako zmyslov zbavený. Išiel asi k mojim rodičom," hovorí chlapcova matka.

Začala sa pátracia akcia, policajti prehľadávali celé mesto. skutočne ušiel k starým rodičom.

Dlhodobé nezhody

K zranenému štyridsaťpäťročnému mužovi privolali príbuzní záchranku. Previezli ho s otvorenou ranou v ramene do nemocnice v Snine.

Podľa našich informácií mal chlapec s nevlastným otcom nezhody dlhodobo. Otčim ho vraj v minulosti viackrát fyzicky napadol. Polícia prípad vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy