Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragická nehoda na východe Slovenska. Jeden mŕtvy (†30), dvaja ťažko zranení
Zdielať na

Tragická nehoda na východe Slovenska. Jeden mŕtvy (†30), dvaja ťažko zranení

NIŽNÝ HRABOVEC / Jeden ľudský život si vyžiadala dnešná dopravná nehoda v okrese Vranov nad Topľou. Dve osobné autá sa zrazili popoludní na ceste medzi obcami Nižný Hrabovec a Strážske. Pri nehode zahynul tridsaťročný muž.

Ako uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel, dvoch ďalších ľudí previezli so stredne ťažkými poraneniami do nemocnice. Hasiči vyrazili na miesto nehody o jednej hodine popoludní, jednu osobu museli z auta vyslobodzovať.

Za nehodou je podľa polície zrejme nezvládnutý predbiehací manéver. Od Nižného Hrabovca šoféroval Fabiu 24-ročný muž zo Strážskeho. Polícia zaistila vodičovi Fabie injekčné striekačky s doposiaľ neznámou látkou. Mužovi odoberali krv a moč, aby zistili prítomnosť omamných látok.

V aute spolu s manželkou

"Pravdepodobne pri predbiehaní sa nestihol zaradiť a v protismere sa zrazil so Škodou Octavia, ktorú viedol 30-ročný muž z obce Komarany," uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

TV JOJ

V Octavii bola so šoférom aj jeho 30-ročná manželka. "Nehodu vyšetruje vranovský vyšetrovateľ ako prečin usmrtenia," dodal Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy