Polojasno
22°
Bratislava
Kuriózna nehoda. Vodička (56) zrušila autobusovú zastávku
Zdielať na
Krimi

Kuriózna nehoda. Vodička (56) zrušila autobusovú zastávku

LESNÉ / Nehoda sa stala v piatok popoludní v obci Lesné (okres Michalovce). Vodička zišla autom z cesty, zlikvidovala dopravné značenie a vrazila do autobusovej zastávky, pričom ju posunula o niekoľko metrov ďalej.

Našťastie na autobus v tej chvíli nikto nečakal. Po náraze zostalo vozidlo prevrátené nabok. Vodička sa viezla v aute aj so svojou mamou.

Šoférke sa podarilo vyjsť z auta cez čelné sklo, no spolujazdkyňu vyslobodzovali hasiči. "Osoba sa nachádzala na mieste vodiča, túto sme museli vyslobodiť a odovzdať do rúk rýchlej zdravotnej pomoci," informuje veliteľ zásahu Peter Šimko.

Šťastie v nešťastí

Obidve skončili v michalovskej nemocnici. Pri nehode utrpeli podľa našich informácií zlomeniny. Príčinou nehody by mohol byť mikrospánok."Pacientky boli privezené do nemocnice iba s ľahšími zraneniami, po ambulantnom ošetrení boli prepustené domov," tvrdí hovorca siete nemocníc Svet zdravia a.s. Tomáš Kráľ.

Obe ženy nakoniec mali šťastie v nešťastí. Podľa dedinčanov je však len náhoda, že v čase nárazu nikto nečakal na autobus. 

Smrť v Česku

Nešťastie ale malo dievča, ktoré čakalo na zastávke MHD u našich západných susedov. Vodič čierneho BMW narazil okolo trištvrte na päť do zastávky v českom hlavnom meste. V tej chvíli sa tam nachádzalo dievča.

"Privolaní záchranári sa snažili mladú ženu zachrániť. Zranenia však boli veľmi vážne a na mieste im podľahla," uviedla pražská policajná hovorkyňa.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy