Polojasno
22°
Bratislava
Motocyklista (†31) narazil do auta. Bol na mieste mŕtvy
Zdielať na
Krimi

Motocyklista (†31) narazil do auta. Bol na mieste mŕtvy

POLTÁR / Krátko po šiestej hodine ráno prišiel pri Poltári o život ďalší motocyklista. Podľa našich informácií v ostrej, neprehľadnej zákrute prešiel do protismeru, kde sa zrazil s osobným autom, v ktorom sedel starší manželský pár.

Zrážku s osobným autom neprežil 31-ročný motorkár Róbert z Kokavy nad Rimavicou. V ostrej neprehľadnej zákrute prešiel do protismeru. "To bol moment. Ten vyletel ako blázon, do protismeru. Som volal aj 155, ale to sa mu už nedalo pomôcť," tvrdí vodič osobného auta.

Zlomená chrbtica

Záchranári a hasiči z Poltára boli na mieste do niekoľkých minút, mladému motorkárovi už ale ani oni nedokázali pomôcť. Mal vážne zranenú hlavu a zrejme si zlomil krčnú chrbticu. Príčiny a okolnosti vzniku obidvoch vážnych nehôd policajti vyšetrujú. Či pri nich úradoval aj alkohol, ešte nie je zrejmé.

"U vodiča kamióna alkohol zistený nebol, vodičovi osobného motorového vozidla bola na zistenie alkoholu odobratá krv a u motocyklistu bude zisťovaný pri pitve," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy