Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kamery zachytili bitku v nitranskom bare, išlo o cigarety
Zdielať na

Kamery zachytili bitku v nitranskom bare, išlo o cigarety

NITRA / Bezpečnostné kamery zachytili bitku v bare, pri ktorej napadol tridsaťsedemročného Nitrana neznámy muž. Pred očami ostatných návštevníkov ho viackrát udrel.

Napadnutý muž už niekoľko rokov nežije v Nitre. V herni na sídlisku Klokočina sa zastavil iba na chvíľu. Pri bare ho oslovil neznámy muž. "Ja som toho človeka v živote nevidel. Vôbec netuším, kto to je," tvrdí napadnutý muž.

Bitku zachytili priemyselné kamery v bare. Muži medzi sebou prehodili pár viet. Útočník vraj chcel, aby mu kúpil cigarety. Po chvíli ho z ničoho nič surovo napadol.

Hodil ho do stola

Podozrivý muža tĺkol hlava nehlava. Dokonca ho hodil aj do stola, ktorý sa zlomil. "Ja som jednoducho nečakal útok od niekoho neznámeho," dodal napadnutý muž.

Ostatní sa len prizerali a až potom zasiahli. Bitkár následne ukradol napadnutému mužovi cigarety a odišiel, akoby sa nič nedialo. "Ja som sa postavil z toho rozbitého slova a už bol preč," opisuje.

Polícia prosí o pomoc

Muž mal po bitke viaceré zranenia tváre. Na mieste ho ošetrili záchranári. Podľa vlastných slov má niekoľko stehov na tvári.

Polícia prosí o pomoc pri odhalení bitkára. Ak by ste ho spoznali, zavolajte na číslo 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy