Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Boxer Boris (37) zmlátil sedem ľudí, jedného bodol
Zdielať na

Boxer Boris (37) zmlátil sedem ľudí, jedného bodol

TRENČÍN / Ľudia, ktorí sa prišli zabávať do barov v centre Trenčína, vystrašil agresívny boxer. Tridsaťsedemročný muž zbil siedmych ľudí a jedného bodol do chrbta. Jedna z obetí upadla do bezvedomia.

Tridsaťsedemročný Boris chodil po Trenčíne. Zbil každého, koho stretol. Pred jedným z barov si vyhliadol dvoch mladíkov, na ktorých bezdôvodne zaútočil.

Oboch opakovanie udrel do tváre a chrbta. Jedného z nich ťahal za vlasy. Potom sa presunul o ulicu ďalej, kde napadol skupinku ľudí.

Sedemnásťročné dievča udrel päsťou do tváre. Po jeho ataku spadla na zem a skončila v bezvedomí. Kamarát jej chcel poskytnúť prvú pomoc, pretože dievčaťu zapadol jazyk, páchateľ na neho ale zaútočil.

Nedal si pokoja

Ten stratil stabilitu a rovnako ako dievča skončil na zemi. Opitý Boris sa vyhrážal, že ho zabije. Zaútočil na neho nožíkom a bodol ho do chrbta.

Nedal si pokoja a napadol ďalšiu ženu. "Zaútočil na mňa zozadu, dostala som dvakrát päsťou do tváre," opisuje nepríjemný zážitok jedna z obetí.

Pozrite si priloženú reportáž:

Borisa zadržali policajti. Na súd ho predviedli kukláči. Celý čas sa správal agresívne. Muž bol v minulosti súdne trestaný za násilie. Boris sa venuje boxu a momentálne sa nachádza vo vyšetrovacej väzbe. Hrozia mu tri roky väzenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy