Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Smrť chlapca (†16). Polícia má podozrivých, nechala ich na slobode
Zdielať na

Smrť chlapca (†16). Polícia má podozrivých, nechala ich na slobode

LYSÁ POĽANA / Policajti chytili troch mužov, ktorí majú byť podozriví z vraždy šestnásťročného chlapca. Aj napriek tomu, že sa na ich šatách našla krv, prokurátor rozhodol o ich stíhaní na slobode.

"Polícia zadržala tri osoby, cieľom bolo zistenie okolností prípadu," uviedol hovorca polície Tomasz Rowiński. Ide o mužov vo veku 18 až 22 rokov. Tí mali stretnúť Martina na folklórnom festivale.

Päť rán do hlavy

Tam ho naposledy videli o pol tretej v noci. Podľa všetkého ho mali muži vtiahnuť do auta, kde na neho zaútočili kladivom. Dostal päť rán do hlavy. "Môžem povedať iba toľko, že išlo o značné poškodenie tela v oblasti hlavy. Vzhľadom na povahu prípadu a žiadosť rodiny o tom nemôžeme informovať," dodal hovorca polície. 

Na slovensko-poľskej hranici našli mŕtveho chlapca (†16)

Nechutilo im jedlo, zbili kuchára

Neoficiálne sa nám podarilo zistiť, že mladíci mali problémy so zákonom už aj v predchádzajúcom období. Minulý rok dokonca mali zbiť kuchára v miestnej krčme pretože im nechutilo jedlo.

Muži sú na slobode

Rodina sa vo štvrtok rozlúčila s Martinom. Jeho údajní vrahovia ale nakoniec boli prepustení na slobodu, pretože podľa prokurátora nepredstavujú nebezpečenstvo pre svoje okolie.

Poľské rádio RMF informovalo o tom, že sa nepodarilo spojiť týchto mužov s trestným činom a čaká sa na výsledky DNA testov. Na oblečení mladých mužov sa našli stopy po neznámej krvi. "Po vykonaných činnostiach boli tieto osoby prepustené na slobodu," uviedol hovorca polície Rowiński.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy