Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Násilné výchovné metódy. Rodičia nútili deti jesť mydlo
Zdielať na
Krimi

Násilné výchovné metódy. Rodičia nútili deti jesť mydlo

KENTUCKY / Zákaz sledovania televízie sa americkému páru zrejme zdal ako neúčinný trest pre neposlušné deti. Pre násilné výchovné metódy skončili v policajnej väzbe. Okrem bitiek vychovávali deti aj tým, že ich nútili jesť pikantné omáčky, alebo piť ocot.

Pre týranie vlastných detí skončila pred sudcom iba 23 ročná matka. Cíti sa ale nevinná. Pri krutých trestoch jej malých dcér jej pritom zrejme pomáhal aj 29 ročný partner. Tomu úrady vymerali až  päťdesiattisícovú kauciu.

"Prvé podozrenia z týrania sa objavili, keď jedno z detí museli pre poranenia hlavy ošetriť v nemocnici,"
hovorí suseda.

Neskôr sociálni pracovníci zistili, že deťom matka spolu s partnerom dávali násilím do úst mydlo ako trest za zlé slová. Iba štvorročné dievčatko trýznili tiež štipľavými omáčkami a nútili ho piť ocot.

Pod dohľadom

O obidve dievčatá sa už niekoľko mesiacov starajú starí rodičia. Matka sa s nimi môže stretnúť iba pod dohľadom sociálnych pracovníkov.

"Bola taká matka, že keď jej deti plakali ignorovala ich. Tvrdila, že si musia zvyknúť na to, že ich nezoberie na ruky vždy keď zaplačú. Jej zatknutie nie je až takým prekvapením,"
myslí si suseda.

Susedia o súžení malých detí za dverami bytu mladého páru zrejme tušili. Nikto z nich však nepozbieral odvahu oznámiť podozrenia polícii a úradom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy