Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dvaja muži a žena vykradli pohotovosť v Nitre
Zdielať na

Dvaja muži a žena vykradli pohotovosť v Nitre

NITRA / V pohotovostnej ambulancii v Nitre úradovali zlodeji. Dvaja muži a jedna žena využili moment, keď lekárka so sestričkou odbehli. Ukradli pokladňu s peniazmi, krádež zachytili kamery.

Zlodeji "navštívili" pohotovosť podvečer. Pôsobili ako pacienti a nič nenaznačovali, že prišli kradnúť. Zlodeji prišli do pohotovostnej ambulancie podvečer. Pôsobili ako pacienti a nič nenaznačovalo že tam prišli kradnúť.

Krátko pred ich príchodom sestrička spolu s lekárkou odišli do vedľajšej miestnosti. Dvere do ambulancie nechali privreté. Po chvíli tam prišla žena s dvomi mužmi. Nakukli do ambulancie a posadili sa do čakárne.

Pozrel sa do kamery

To, že je ambulancia prázdna, hneď využili. Dvojica vošla do vnútra, komplic stál vonku a strážil. Viackrát vyšli von a vrátili sa dnu. "Páchateľ využil nepozornosť personálu a vošiel do ambulancie," uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Denisa Baloghová.

Na štvrtý pokus našli pokladničku s peniazmi. Na záberoch priemyselnej kamery je vidno muža, ako ju drží v ruke. "Spoločnosti vznikla škoda päťdesiat eur," dodala Baloghová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy