Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Dievča (17) obvinilo otca z týrania, rodina je v šoku
Zdielať na

Dievča (17) obvinilo otca z týrania, rodina je v šoku

VÝCHODNÉ SLOVENSKO / Šokujúce podozrenie otriaslo rodinou z východného Slovenska. Dievča (17) tvrdí, že ho týral jeho vlastný otec a preto sa obrátilo na políciu. Lenže celá rodina jej obvinenia považuje za výmysly. Štyridasaťročného muža zobrala polícia do väzby.

Otec mal dievča biť, škrtiť a obchytkávať. S týmto príbehom prišlo na políciu. "Ona išla sama na políciu. My nič nevieme, len naraz pozeráme a policajti boli pred bytovkou," uviedla stará mama dievčaťa.

Šok pre rodinu

Šokujúce tvrdenia sedemnásťročného dievčaťa otriasli celou rodinou. Najviac však so samotným otcom tínedžerky. "On skoro dostal infarkt. Lebo bol tiež prekvapený. Toto od svojho decka nečakal," hovorí stará mama dievčaťa.

Ďalej tvrdí, že otec ju mal rozmaznávať a vraj jej všetko dovolil. V poslednej dobe si s ňou nevedel rady. "Denno denne po vonku chodí a opitá domov. Chodila vyšminkovaná, vyobliekaná. Čo si želala, to mala," hovorí stará mama.

Polícia prípad nekomentuje

"Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie pre zločin týrania blízkej a zverenej osoby. Bližšie informácie vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme v tomto štádiu vyšetrovania poskytovať," uviedol hovorca prešovských krajských policajtov Daniel Džobaník.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy